ARGIA.eus

2020ko maiatzaren 26a

Elikadura Burujabetzaren Astea, EHUko hiru campusetan

  • Elikadura Burujabetzaren Astea egingo da Euskal Herriko Unibertsitateko hiru campusetan, Bizilur, EHNE Bizkaia, Etxalde eta EHUk berak antolatuta. Izatez, hiru aste iraungo du ekimenak, campus bakoitzean bana. Nekazari Borrokaren Nazioarteko Egunari (apirilak 17) segida emateko asmoz prestatu dituzte jardunaldiok.

ARGIA @argia
2016ko apirilaren 19a

Elikadura Burujabetzaren Astea Arabako campusera joango da lehenik, apirilaren 20 eta 21ean. Hortik aurrera, eta maiatzaren 5era arte, hainbat ekitaldi  izango dira hiru lurraldeetan: hitzaldiak, erakusketak, zine emanaldiak… Besteak beste, Bide berriak: elikadura burujabetza Euskal Herrian dokumentala emango dute hiru campusetan. Bizkaikoan eta Gipuzkoakoan, gainera, merkatu agroekologiko, sozial eta eraldatzaileak egingo dituzte.

Horrez gain, aztertu egingo dute elikadura burujabetzaren alorrean zer nolako eragina izan dezakeen TTIPek, Europar Batasuna eta AEBak negoziatzen ari diren merkataritza askeko akordioak.

Hemen egitarau osoa.

ARGIAn egiten dugun kazetaritza independenteak bultzada merezi duela uste duzu?

Informazio askea lantzen dugu ARGIAn, langileok gara proiektuaren jabeak eta gure informazioen atzean ez duzu sekula multinazionalik, bankurik edo alderdi politikorik topatuko. Gure ustez, burujabetza guztien oinarrian dago informazio burujabetza, ezagutzen dugunaren gainean pentsatzen eta erabakitzen dugu. Horregatik diogu kazetaritza independentea dela demokraziaren oinarrietako bat.

Aldizkaria paperean etxean edo e-postan PDFan jaso nahi duzu? Pozik hartuko zaitugu ARGIAko komunitatean. ARGIAkoa izateko, nahi eta ahal duzun ekarpena egin dezakezu, eta bueltan egoki ikusten duzuna eskatu. Indartu dezagun indartzen gaituena!

Kanal hauetan artxibatua: Elikadura burujabetza  |  EHU  |  EHNE-Bizkaia  |  Etxalde

Elikadura burujabetza kanaletik interesatuko zaizu...

Azkenak
EGILEA
Argia buletina
Egunaren laburpena
zure e-postan
Eguneraketa berriak daude