Na feira do luns, 6 de xuño, celebramos a festa de presentación coa sidra Trazola, o queixo Eguzki Borda e a trikitixa. A continuación tomaron a palabra Iraitz Agirre, membro de Argia, Jakoba Errekondo, autor do libro, e Jon Andoni Rementeria, que leva 25 anos traballando catador no restaurante Remenetxe. Rementeria fixo fincapé na importancia deste libro e dos seus produtos e fíxose referencia ao proxecto “Urdaibai esentziak”, que une os restaurantes da comarca.
Tras a presentación, o intercambio de experiencias dos asistentes prolongouse durante moito tempo, xa que os horticultores aproveitaron a ocasión para expor as súas dúbidas á hora de asinar o libro e consultar a Errekondo.
Como mostra do ambiente, Onintza Enbeita twitteó a entrevista da feira:
-Compraches libros? ", díxenlle a un no mercado, diante da caseta da Huerta de Vivir. -Libraría? Márchome! ". Razón!
Gaur, martxoak 27, ARGIA komunikabidearen egoitzan aurkeztu dugu Bizi Baratzea Orria, urtaro bakoitzean zabalduko den aldizkari berria. Horrekin batera ospatu dugu ARGIAren Bizi Baratzea proiektuak 10 urte betetzen dituela aurten. Bizi Baratzeako kolaboratzaileak eta ARGIAko... [+]
Urtaro bakoitzean kaleratuko den aldizkari honek Lurrari buruzko jakintza praktikoa eta gaurkotasuneko gaiak jorratuko ditu. Formato oso berezia du: plegatutako orri handi bat da eta zabaldu ahala poster handi bat agertuko zaigu barnean. ARGIAk sostengatzen du Bizi Baratzea... [+]
Gaur abiatu da Bizi Baratzea Orrian kide egiteko kanpaina. Urtaro bakoitzean kaleratuko den aldizkari berezi honek Lurrari buruzko jakintza praktikoa eta gaurkotasuneko gaiak jorratuko ditu, formato oso berezian: poster handi bat izango du ardatz eta tolestu ahala beste... [+]