Hiru sukaldariren errezeta gozoak

  • Batzuen artean ::Cocina para 2. Las recetas del programa de TV

    Bainet

    orrialdeak ::198

    prezioa ::22,95€

'Cocina para 2. Las recetas del programa de TV'
Jatetxea Hondarribian du Ramón Rotetak; Pedro Subijanak Donostian daukan Akelarre jatetxeko langilea da Enrique Fleischmann sukaldari mexikarra; Bruno Oteizak berriz, Arzaken jatetxean eta Frantziako hainbatetan lan egin ondoren, Mexiko DFn ireki du jatetxea. Cocina para 2. Las recetas del programa de TV izenburuko errezeta liburua osatzeko elkartu dira hirurak. Bazkari edo afari berezia egin nahi duten bi lagunentzat espreski pentsatutako errezetak eskaini dituzte. Hau da, garaiko elikagaiekin eginiko plater landuak, entsaladetatik hasi, zopa, barazki, arrain, haragi eta bestelakoetatik segi eta postreetaraino. Bihotzeko kuttunen baten sabela bete nahi izanez gero, hona aukera

Azkenak
Eskola inguruetako kutsadura maila neurtu dute, eta emaitzak oso kezkagarriak dira

Euskal Herrian 28 ikastetxe-ingurune aztertu dituzte: 28ek Osasunaren Mundu Erakundeak segurutzat duen kutsadura maila baino kutsadura handiagoa dute eta %75ak ez du lortzen Europako Batzordeak berak onargarritzat duen kutsadura maila. Maiatzaren 10ean kalera aterako dira... [+]


2024-05-08 | Hik Hasi
Udako Topaketa Pedagogikoen aurkezpena

Hik Hasi egitasmo pedagogikoak 2024ko Udako Topaketa Pedagogikoen aurkezpen prentsaurrekoa egin du astearte goizean. Bertan parte hartu dute EHUko Hezkuntza Filosofia eta Antropologia Fakultateko dekano Beñat Amenabarrek eta Hik Hasiko formazio arduradun Mikel... [+]


Beste preso bat hil da espetxean, oraingoan Basaurin

Ostiralean aurkitu zuten hilotz, “gaindosi” zantzuekin, Naiz-ek argitaratu duenez. Jaurlaritzak ez du heriotza baieztatu asteartera arte, eta autopsiaren emaitzen zain dagoela adierazi du. EAEko espetxeen eskumena hartu zuenetik espetxean hiltzen den bosgarren presoa... [+]


Eguneraketa berriak daude