Hiru sukaldariren errezeta gozoak

  • Batzuen artean ::Cocina para 2. Las recetas del programa de TV

    Bainet

    orrialdeak ::198

    prezioa ::22,95€

Pilar Iparragirre
0000ko ren 00a
'Cocina para 2. Las recetas del programa de TV'
Jatetxea Hondarribian du Ramón Rotetak; Pedro Subijanak Donostian daukan Akelarre jatetxeko langilea da Enrique Fleischmann sukaldari mexikarra; Bruno Oteizak berriz, Arzaken jatetxean eta Frantziako hainbatetan lan egin ondoren, Mexiko DFn ireki du jatetxea. Cocina para 2. Las recetas del programa de TV izenburuko errezeta liburua osatzeko elkartu dira hirurak. Bazkari edo afari berezia egin nahi duten bi lagunentzat espreski pentsatutako errezetak eskaini dituzte. Hau da, garaiko elikagaiekin eginiko plater landuak, entsaladetatik hasi, zopa, barazki, arrain, haragi eta bestelakoetatik segi eta postreetaraino. Bihotzeko kuttunen baten sabela bete nahi izanez gero, hona aukera
ARGIAn egiten dugun kazetaritza independenteak bultzada merezi duela uste duzu?

Informazio askea lantzen dugu ARGIAn, langileok gara proiektuaren jabeak eta gure informazioen atzean ez duzu sekula multinazionalik, bankurik edo alderdi politikorik topatuko. Gure ustez, burujabetza guztien oinarrian dago informazio burujabetza, ezagutzen dugunaren gainean pentsatzen eta erabakitzen dugu. Horregatik diogu kazetaritza independentea dela demokraziaren oinarrietako bat.

Aldizkaria paperean etxean edo e-postan PDFan jaso nahi duzu? Pozik hartuko zaitugu ARGIAko komunitatean. ARGIAkoa izateko, nahi eta ahal duzun ekarpena egin dezakezu, eta bueltan egoki ikusten duzuna eskatu. Indartu dezagun indartzen gaituena!


Azkenak
ASTEKARIA
Azkenak
EGILEA
Eguneraketa berriak daude