2023-03-29 00:00

Monasterio tabernak Nafarroako produktu ekologikoekin egindako pintxo onenaren CPAEN/NNPEK saria jaso zuen atzo, martxoak 29, Kusi (Poza quechuan) pintxoagatik. 2023ko Pintxoaren Asteko irabazlea Akari Gastrotekako Goiza Isiegas izan zen, 'Amuarraina edo Tronkoa' proposamenarengatik lehen saria eskuratuta.

Artikulu hau egilearen RSS jariotik automatikoki ekarri da hona. Baliteke jatorrizko artikulua luzeagoa izatea, eta hemen irakur dezakezu.
Nafarroako nekazal produkzio ekologikoaren kontseilua
Kalean da Bizi Baratzea Orriaren neguko zenbakia
Izara formatuko aldizkari berezia da
Urtaro bakoitzean zabaltzen dugu Lurrari begiratzen diogunon Orria. Izara formatu berritzailea du eta erdi-erdian beti poster dakar, oraingoan, intsektuen inbernazioari buruzkoa. Batu mundua bizigarri eta eguneroko bizitza gozagarri egiten dutenen komunitatera!