2023-06-08 00:00

Edorta Salvador aholkularia da elikagaien teknologian, okintzako formatzailea eta irakaslea Basque Culinary Centerren. Nekazaritza arloko prestakuntza du, eta lan-ibilbide luzea du. Gaur egun, irakaskuntzan eta hainbat enpresatako okindegi-prozesuen aholkularitzan dihardu. Elikagai ekologikoekin zuen harremana 2012an hasi zen, Londresera joan eta Erresuma Batuko hiriburuan, Edorganic izeneko negozio txiki bat abian jarri zuenean, eta Nafarroako elikagai ekologikoak inportatzen zituen. Horrela hasi zen lankidetza CPAEN/NNPEKekin. Ekoizpen ekologikoaren onurei buruz hitz egin dugu berarekin, eta, nola ez, ogi on bat lortzeko gakoei buruz.

Artikulu hau egilearen RSS jariotik automatikoki ekarri da hona. Baliteke jatorrizko artikulua luzeagoa izatea, eta hemen irakur dezakezu.
Nafarroako nekazal produkzio ekologikoaren kontseilua