ARGIA.eus

2020ko abuztuaren 09a

Bruno Oteizaren sukalde errezeta besteak ez bezalakoak

  • Bruno Oteiza ::Cocina con Bruno Oteiza

    Bainet

    orrialdeak ::200

    prezioa ::22.95€

Pilar Iparragirre
2008ko maiatzaren 11
Cocina con Bruno Oteiza
Cocina con Bruno Oteiza
Gaztea izan arren, herrialde askotan lan egina da gaur egun Mexikon jatetxea duen Bruno Oteiza sukaldaria. Eta lekuan lekuko sukaldaritzak irakats diezaiokeena ikasteko prest dagoen gizona denez, bere sukaldaritzan osagai horiek gehitzen ahalegindu da. Bainet argitaletxeak kaleratutako Cocina con Bruno Oteiza liburuan, sukaldariak bere garaian telebistan eskaini zituen errezetak bildu dituzte. Bereziak dira, baina etxean egin daitezke guztiak, bai piperrez lagundutako odolki kroketak, baita babarrun saldarekin gozatutako urdai karamelatua ere; eta txapelaz hornitutako kuiatxo beteak, txanpinoi apartak, indabez lagundutako zerri belarriak, izokinez egindako hainbat plater, edota pikilo piperrez osatutako bakailaoa pil-pilean.
ARGIAn egiten dugun kazetaritza independenteak bultzada merezi duela uste duzu?

Informazio askea lantzen dugu ARGIAn, langileok gara proiektuaren jabeak eta gure informazioen atzean ez duzu sekula multinazionalik, bankurik edo alderdi politikorik topatuko. Gure ustez, burujabetza guztien oinarrian dago informazio burujabetza, ezagutzen dugunaren gainean pentsatzen eta erabakitzen dugu. Horregatik diogu kazetaritza independentea dela demokraziaren oinarrietako bat.

Aldizkaria paperean etxean edo e-postan PDFan jaso nahi duzu? Pozik hartuko zaitugu ARGIAko komunitatean. ARGIAkoa izateko, nahi eta ahal duzun ekarpena egin dezakezu, eta bueltan egoki ikusten duzuna eskatu. Indartu dezagun indartzen gaituena!


Azkenak

ASTEKARIA
2008ko maiatzaren 11
Azkenak
EGILEA
Argia buletina
Egunaren laburpena
zure e-postan
Eguneraketa berriak daude