ARGIA.com

SAGARDOA

Sagardogileen gida
Historian
Euskal Herrian
Munduan
Sagardoa urratsez urrats
Sagardo kontu batzuk
Sagarra
Lotura interesgarrienak

 

 

 

 

Sagardoa sukaldaritzan: zenbait errezeta

Hegaluzea sagardotan. Buruntzaldeko (Gipuzkoa) euskara zerbitzuek arraindegiak euskalduntzeko egindako materialen artean (PDF).
Argiñanoren Hegaluzea sagardotan. Karlosnet.com-en.
Salmon a la sidra.
"A fuego lento" aldizkaria egiten duen Koldo Arroyoren errezeta. Gaztelaniaz.
Lubina a la sidra. "A fuego lento" aldizkaria egiten duen Koldo Arroyoren errezeta. Gaztelaniaz.
Merluza a la sidra. Gastronomia Vasca gunean.
Congrio a la sidra. Asturiasko errezeta.
Dorade au cidre. Quebeceko sukaldari baten errezeta.
Oie farcie au cidre. Antzara sagardotan. Marmiton.org gunean, frantsesez.
Le cidre. Sagardotan egiteko zenbait jaki. Frantzia eta Quebecekoak.
Magret de canard au cidre-miel. Ahatea sagardo eta eztitan.
Onion soup with apple cider. Baratzuri-zopa sagardotan, Epicourious.com-en.
Cooking with apple cider. Sagardoz kozinatzen. Errezeta mordoxka.


Iradokizunik baduzu, akatsik topatu baduzu edo kexaren bat helarazi nahi badiguzu: Sareko Argia
ARGIA. Zirkuitu Ibilbidea, 15. pabilioia. 20160 Lasarte-Oria (Gipuzkoa)
Tel: (943) 371545 / Faxa: (943) 373403